Science Park 106
1098 XG Amsterdam
info@microbiome.nl
Nederlands English

Over ons

Microbiome is trendsetter op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische technieken. lees meer >

Contact

Voor vragen of opmerkingen over onze producten, diensten of deze website. Lees meer >

Privacywaarborg

Microbiome verwerkt, beheert en beveiligt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid. We voldoen daarbij aan de eisen die de Wet bescherming Persoonsgegevens aan ons stelt.

Werkingssfeer van dit privacystatement

Dit privacystatement geldt voor de persoonlijke gegevens die ontstaan via uw bezoeken aan de website van Microbiome. U gaat akkoord met ons privacybeleid door deze website te gebruiken.

Persoonsgegevens

Ten behoeve van onze dienstverlening legt Microbiome met uw toestemming gegevens vast in één of meer bestanden. Microbiome kan via de website persoonlijke gegevens verzamelen voor de volgende doelen:

Toezenden van studie-informatie en uitnodigingen/attenderingen rond voorlichtingsactiviteiten.
Toezenden van bladen, nieuwsbrieven en/of correspondentie aan personen die daarom hebben verzocht.
Klikgedrag en webstatistieken

Microbiome meet ondermeer de mate waarin haar website worden bezocht alsmede het klikgedrag op onze website. Wij houden daartoe algemene gegevens bij van bezoekers. Het gaat hierbij onder meer om de meest bezochte pagina’s, surfgedrag en het type webbrowser van de bezoeker. Aan de hand van webstatistieken wordt bekeken op welke wijze de geboden informatievoorziening en navigatiestructuur kan worden verbeterd. Deze informatie is niet tot u herleidbaar en uw identiteit blijft hiermee afgeschermd.

Verstrekking van gegevens aan derden

Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten Microbiome tenzij:
- Microbiome dit doet in het kader van wettelijke verplichtingen.
- Dit niet onverenigbaar is met het doel waarvoor de gegevens zijn verkregen.
 

Sites gelinkt aan Microbiome

De website van Microbiome bevat links naar sites die niet door of in opdracht van Microbiome zijn vervaardigd. Microbiome is niet aansprakelijk voor de inhoud van gelinkte sites en hoe die sites uw persoonsgegevens behandelen.

Beveiliging gegevens

Microbiome maakt gebruik van beveiliging- of veiligheidsprocedures die mede tot doel hebben om uitsluitend bevoegde personen toegang te geven tot uw persoonlijke gegevens.

Bewaartermijn

Microbiome bewaart uw gegevens zolang deze actueel blijven voor het doel, of daarmee niet onverenigbare doelen, waartoe wij uw gegevens hebben verzameld.
 


Laatste nieuws

Diabetesprijs voor slimme waarschuwpleister

DEN HAAG - Het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen is als winnaar uit de bus gekomen voor het beste idee om het leven van diabetespatiënten makkelijker... lees meer >

Xtc blijft het populairst

Xtc blijft de populairste uitgaansdrug in Nederland en lachgas is aan een opmars bezig. Verder wordt 4-FA - ook wel xtc-light genoemd - steeds meer gebruikt.... lees meer >

Partners van Microbiome

Microbiome heeft tal van samenwerkingsverbanden en licentie-overeenkomsten met bedrijven en onderzoeksinstellingen over de hele wereld. In de farmaceutische, biotechnologie en biomedische onderzoek, is Microbiome een premium partner... lees meer >